Hierbij een aantal voorbeelden van buffet gerechten:
Hartige taarten:
- Kaastaart met 4 soorten kaas
- Zalmtaart met gerookte zalm
- Taart met gerookte kip en drie kleuren paprika
- Frittata’s met spinazie, parmezaan en mozzarella
Verse soep
- Pastinaak-peersoep (hartig met zoet van ovengeroosterde pastinaak en peren)
- Pompoensoep, met een vleugje limoen
- Bieslook-zalmsoep (romig met gerookte zalm en tomaat)
- Doperwtjes-venkelsoep getopt met citrusdressing met gepofte knoflook
Divers
- Knoflook-kaasbrood uit de oven
- Lauw warme plakjes beenham in de oven geroosterd
- Kruidenkrieltjessalade met parmezaankrullen
- Zeekraalsalade met krieltjes, dille, groene aspergetips en Hollandse garnalen. Getopt met citroen-Hüttenkäse
- Gemarineerde puntpaprika’s met buffelmozzarella en rucola
- Kruidige Ottolenghi salades
Bijvoorbeeld (zie foto’s):
- Dipsticks
- Aardappelsalade van Sergio Herman